Alleen Vandaag Gratis Verzending - 100% Tevredenheids Garantie

Over ons

Hondenliefde

Onze liefde voor honden begon in april 2014 bij de geboorte van Senna. Senna haalde wij als prachtige golden retriever puppy. Vanaf het moment dat Senna bij ons thuis kwam ontstond direct de liefde voor honden.

 

Dit was Senna toen ze 4 jaar oud was, 

Ze snapte maar niet waar haar hondensnoepje gebleven was haha.

 

Over Hondcenter.nl

Wat begon bij een komst van Senna is uitgegroeid tot een enorme liefde en passie voor honden. De liefde die je voelt voor je hond is onbeschrijfelijk. Onze passie en enorme liefde voor honden willen we graag met jou delen op hondcenter.nl

Wij zijn iedere dag hard op zoek naar leuke artikelen voor jou hond en voor jou als hondenliefhebber zodat jij jou liefde voor honden kunt uiten

 

Eerlijke prijzen

Wij vinden dat je niet teveel moet betalen voor jou lievelingsartikelen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending

Kijk gerust rond op de webshop en wij hopen je snel in onze honden familie te mogen verwelkomen.🐾

 

Bedrijfsinformatie

Hond Center staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 76327663, btw-identificatienummer: NL003072685B26 en is gevestigd in Nederland.

Veilig afrekenen

Met alle vertrouwde betaalmethodes

Gratis verzending

Alleen Vandaag 

Money-back Garantie

Niet tevreden? Geld terug!

24/7 Support

Via E-mail, Instagram en Facebook